Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизия Внушава ми се, че ако мина на другия

...
Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизия Внушава ми се, че ако мина на другия
Коментари Харесай

Марешки: Внушава ми се, че ако мина „на другия бряг“, ще съм достоен за зам.-председател на парламента

Редактор: 

e-mail: 

кадър: Нова телевизия 

Внушава ми се, че в случай че мина „ на другия бряг “, ще съм заслужен за зам.-председател на Народното събрание. Това сподели в студиото на Нова телевизия зам.-председателят на Народното събрание Веселин Марешки, като имаше поради да промени своята полова ориентировка. На въпрос от кого са му правени тези внушения, той отговори: „ От хора от Българска социалистическа партия “.

„ Някои порастват кариерно единствено поради това “, съобщи Марешки. Лидерът на „ Воля “ съобщи също, че депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев му отправял закани, само че той по този начин и не схванал какви били те.

В изявлението си Веселин Марешки съобщи също, че единственият български политик, който се бори с корупцията. На въпрос на водещия Виктор Николаев дали и той като Цвета Караянчева е „ политически страдалец “, Марешки отговори: „ Е, не се ли усеща? “

Марешки се назова човек без права. „ Аз нямам право да приказвам, нямам право да вдишвам “, разяснява той във връзка осъждането му на 4 години затвор от Варненския апелативен съд. „ Сега се приказва, че съдът е на Демократична България “, сподели зам.-председателят на Народното събрание.

„ Имам си правосъдно удостоверение, където написа че съм неосъждан “, акцентира Марешки. В умозаключение на диалога той съобщи, че до момента в който през вчерашния ден Българска социалистическа партия изхарчили от бюджета на Народното събрание 100 000 лв. поради дебата за оставката на Цвета Караянчева, клиентите в неговите бензиностанции и аптеки са икономисали същата сума. „ Само за тези три часа! “, акцентира водачът на „ Воля “.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР